Friday, 16 October 2020 00:42

ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

1029645 arxaia ellada gal 9

Κατεβαστε το εγγραφο σε μορφη word  <ΕΔΩ>

ΑΘΗΝΑ 9/6/2020     
ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ -  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ

ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ για ΑΝΑΚΛΗΣΗ της ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ –ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ -  ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ, ως ασκούντα Δικαστική  Λειτουργία


Σας γνωστοποιούμε ότι:
Ως ελεύθεροι ΖΩΝΤΑΝΟΙ  άνθρωποι στο εξής δεν επιθυμούμε τρίτοι να αποφασίζουν για την  δική μας ζωή  ενεργώντας εν λευκώ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ. Στο πνεύμα αυτό ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΜΕ την Πληρεξουσιότητα – Αντιπροσώπευση – Εκπροσώπηση  ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  με τα υπ. Αριθ. έγγραφα που απευθύνονται:
1) Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδος το οποίο επιδόθηκε  με την υπ. αρ. 10818 Β/4-56-2020 ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Π. ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ).


2) Στην Βουλή των Ελλήνων επιδόθηκε με την υπ. αρ. 10817Β/4-6-2020 ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Π. ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) ,
3) Στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος επιδόθηκε με την υπ. αρ. 10819Β/4-6-2020 ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Π. ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ).
4) Στον Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδος επιδόθηκε με την υπ. αρ. 10816Β/4-6-2020 ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Π. ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ), τα οποία επισυνάπτουμε στο τέλος του εγγράφου.
Ως Νομικοί γνωρίζετε πολύ καλά ότι το δικαίωμα της ανάκλησης του αντιπροσώπου – εκπροσώπου  ή οποιουδήποτε ενεργεί για λογαριασμό μας  είναι φυσικό και αναφαίρετο δικαίωμα μας  και  σε  αρμονία με τον ΝΟΜΟ.
Με αυτό το πνεύμα με την παρούσα ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ και από ΕΣΑΣ  ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
Έχοντας όμως υπόψη την εμπειρία και την πείρα σας  στα  θέματα του δικαίου, σας προτείνουμε εάν και εφόσον θέλετε ως ανεξάρτητη Δικαστική  Λειτουργία,  παράλληλα με την  αντιπροσώπευση - εκπροσώπηση των υπολοίπων Ελλήνων να λειτουργείτε  και υπέρ ημών κατ εντολή μας  (και όχι ως -  αντιπρόσωποι - εκπρόσωποι), προστατεύοντας τα φυσικά και αναφαίρετα δικαιώματα μας και  το Δημόσιο συμφέρον που είναι και όλων των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών ασκώντας με την πείρα που έχετε έλεγχο  στους Αντιπροσώπους (  Συνδιαχειριστές πλέον), δηλαδή την ΒΟΥΛΗ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ λαμβάνοντας υπόψη σας  και τα νέα δεδομένα, δηλαδή της εμπλοκής μας ως ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
Το εύρος  της  εντολής  προς εσάς  θα περιορίζεται μόνο στον έλεγχο της εθνικής περιουσίας μας και την απονομή ευθυνών (ποινικών και  αστικών) στους ασκούντες την νομοθετική και εκτελεστική λειτουργία.  
Με την παράκληση να μας γνωστοποιήσετε  εντός 10 (δέκα) ημερολογιακών ημερών από ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ την βούληση σας (να λειτουργείτε κατ’ εντολή μας).
Με την αποδοχή της πρότασης μας θα σας γνωστοποιηθεί σύμβαση που θα διέπει την μεταξύ μας σχέση.   
Στην αντίθετη περίπτωση  με  το πέρας της προθεσμίας αυτής και εφόσον δεν έχετε  ζητήσει νέα ημερομηνία  για την  γνωστοποίηση της βούλησής σας, θα σημαίνει την ΡΗΤΗ ΑΡΝΗΣΗ  ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ σε πράξεις που θα αφορούν την υπεράσπιση των φυσικών και αναφαίρετων δικαιωμάτων ΜΑΣ και των συμφερόντων  ΜΑΣ!
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΑΥΤΗ και σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν νομιμοποιείστε στο εξής να εκδίδετε τις αποφάσεις σας  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ καθώς η εν λευκώ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ μας προς εσάς έχει ήδη ανακληθεί δια της παρούσας   και  έχετε αρνηθεί  ΡΗΤΑ την υπεράσπιση των φυσικών και αναφαίρετων δικαιωμάτων ΜΑΣ και των συμφερόντων  ΜΑΣ!

Ως ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ  νομιμοποιήστε να ενεργείτε μόνο στο όνομα κάποιου  τρίτου και όχι ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ.
Στο εξής δεν σας επιτρέπεται   να δικάζεται     εμάς παρά μόνο εάν υπάρχει  ΣΥΜΒΑΣΗ μεταξύ μας  ή των αντιπροσωπευόμενών  σας και  ΡΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΟΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ  ως προϊσταμένη αρχή της Δικαστικής Λειτουργίας.

Ως ΚΥΡΙΟΙ  όλων των μορφών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης και της Δικαστικής Λειτουργίας ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως ενημερώνετε, όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες σας για την ανάκληση της πληρεξουσιότητας – αντιπροσώπευσης - εκπροσώπησης   σας  από ημάς και ότι από σήμερα  μαζί με σας τίθενται κάτω και από τις δικές μας εντολές ως ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ  της   Δικαστικής Λειτουργίας.

Για πρακτικούς λόγους στα θέματα της συνδιαχείρισης, καλείστε να επικοινωνείτε μαζί μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Με την  επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής, να επιδώσει νόμιμα την  ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ στον ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ  αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο της  στην έκθεση επίδοσης του  για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες


Οι υπογράφοντες την παρούσα, κατ’ εντολή και εξουσιοδότηση των 100 Τοπικών Επιτροπών Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών (Τ.Ε.Σ.Ε.Α.Ι.),

Read 1936 times Last modified on Friday, 16 October 2020 03:36