Friday, 16 October 2020 01:40

ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Written by
Rate this item
(3 votes)

 1029640 arxaia ellada 680

Κατεβάστε το έγγραφο σε μορφή word (.doc) >ΕΔΩ<.

ΑΘΗΝΑ  06/05/2020
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣ:
Tην  ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Το σύνολο των Βουλευτών), που εκπροσωπείται νομίμως από τον Πρόεδρο της, για ΑΝΑΚΛΗΣΗ της ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ από αυτούς, ως ασκούντων Νομοθετική  Λειτουργία.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, λαμβάνοντας υπόψη το Σύνταγμα και ειδικότερα, το άρθρο 1 παρ. 2 και 3,το άρθρο 26  παρ.1 και 2, το άρθρο 51 παρ. 2, τα άρθρα του Αστικού Κώδικα περί κοινωνίας, διαχειρίσεως, πληρεξουσιότητας, παρακαταθήκης (θεματοφύλακα), κλπ. και τους κανόνες που διέπουν τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, εντός και εκτός Ελλάδος, σας γνωστοποιούμε ότι: Ως Aυτόχθονες Έλληνες Iθαγενείς, είμαστε μάρτυρες της καταστροφικής ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της κοινής Εθνικής Περιουσίας μας, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια.  
Με την παρούσα, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ καθολικά και αμετάκλητα, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ, που εκτιμάτε ότι σας είχαμε χορηγήσει στο παρελθόν, με οποιονδήποτε τρόπο, δηλαδή, είτε αυτή ήταν ρητή, είτε σιωπηρή, είτε δια ψήφου, είτε δια εγγράφων ή άλλο.
ΡΗΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι,

από σήμερα 06/04/2020 αναλαμβάνουμε, όλοι και ΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, την διαχείριση της εξ αδιαιρέτου (ποσοστό 100% έκαστος), Εθνικής  Περιουσίας μας, ως Κοινωνοί Δικαιούχοι.   
Από σήμερα, στην διαχείριση της Εθνικής Περιουσίας, ως εξ αδιαιρέτου Κοινωνοί Δικαιούχοι, μαζί με εσάς συμμετέχουμε και εμείς ως ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, βάσει των κανόνων περί Κοινωνίας και Διαχείρισης.  
Πιο συγκεκριμένα, οποιονδήποτε νόμο ή πράξη ψηφίσετε ή υπογράψετε στο εξής, όπου θα έχει ως αντικείμενο την κοινή Εθνική Περιουσία ή επηρεάζει τα ατομικά μας συμφέροντα με οποιονδήποτε τρόπο, ΡΗΤΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι, η πράξη αυτή, χωρίς να φέρει και την δική μας έγγραφη έγκριση, με την υπογραφή μας, είναι ΑΚΥΡΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ και έτσι θα καταγγέλλεται, τόσο στους ενδιαφερόμενους, όσο και στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, εγχώριες ή παγκόσμιες.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως ενημερώσετε, όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες σας, για την συμμετοχή μας, ΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, στην διαχείριση της Εθνικής Περιουσίας μας, προς αποφυγή ευθυνών και άσκοπων δικαστικών διενέξεων.

Για πρακτικούς λόγους στα θέματα της συνδιαχείρισης, καλείστε να επικοινωνείτε μαζί μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Κοινοποίηση εντός Ελλάδος:
1.    Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
2.    Πρωθυπουργό της Ελλάδος
3.    Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδος
4.    Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
5.    Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.)
6.    Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (Γ.Ε.ΕΘ.Α)
7.    Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους

Κοινοποίηση εκτός Ελλάδος:
1.    Depository Trust & Clearing Corporation (D.T.C.C.)
2.    Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.)
3.    Παγκόσμια Τράπεζα  (World Bank)
4.    Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.)
5.    Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.)
6.    North Atlantic Treaty Organization‎(Ν.Α.Τ.Ο.)
7.    Central Intelligence Agency (C.I.A.)
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής, να επιδώσει νόμιμα την  ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Του συνόλου των Βουλευτών) που εκπροσωπούνται νομίμως από τον πρόεδρο της, που εδρεύει στο Μέγαρο της Βουλής επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης  Σοφίας, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο της  στην έκθεση επίδοσης του  για να λάβουν  γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες
Μετά τιμής
Οι υπογράφοντες την παρούσα, Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι, Τοπικών Επιτροπών Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών (Τ.Ε.Σ.Ε.Α.Ι.)

Read 3440 times Last modified on Tuesday, 24 November 2020 11:35