ΠΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΠΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΕΟΣ
ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΙΣ
ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
Οι κυβερνήσεις ως αντιπρόσωποι σου είναι διαχειριστές της περιουσίας σου . Διαχειρίζονται ότι τους δώσεις. Πλούτο θα δώσεις; Πλούτο θα διαχειριστούν. Χρέος θα δώσεις; Χρέος θα διαχειριστούν. Τα θέματα περί ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και περί κοινωνίας διέπονται από τα άρθρα του Αστικού Κώδικα και τις διεθνείς συμβάσεις. Και συγκεκριμένα τα άρθρα του Α.Κ:
1. Περί κοινωνίας άρθρα 785, 787, 793 ΑΚ,
2. Περί διαχείρισης άρθρα 211, 216, 217 επόμ. ΑΚ,
3. Περί ί εντολής άρθρα 713 επόμ. ΑΚ, και
4. Περί ί θεματοφυλακής 822 επόμ. ΑΚ.
Στις μέρες μας είναι πασιφανές ότι οι αντιπρόσωποι μας (διαχειριστές) και κυβερνήσεις μας, διαχειρίζονται χρέος. Η ειρωνεία είναι ότι εμείς καθημερινά δημιουργούμε το χρέος εν αγνοία μας, και αυτοί (οι κυβερνήσεις) μέσω του χρέους, διαχειρίζονται τις ζωές όλων μας.
Αυτό που κάποιοι σκέφτηκαν για να σε έχουν σε πλήρη έλεγχο

σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους- Κυβερνήσεις σου και προκειμένου να σε κάνουν έναν άβουλο οικονομικό σκλάβο, έπρεπε να πάρουν από σένα το περιουσιακό στοιχείο που σε κάνει ελεύθερο. Ποιο είναι αυτό το περιουσιακό στοιχείο που κάνει τον κάθε άνθρωπο ελεύθερο να αποφασίζεις αυτός για την ζωή του;
Μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που κάθε άνθρωπος δικαιούται να κατέχει , είναι η χρηση ενός κομματιού Γης ως απαραίτητο στοιχείο για να μπορέσει να ζήσει το σώμα του. Αν δεν έχεις γη δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στην τροφή σου, στην στέγαση σου και σε όλα τα παράγωγα, που η Γη σου προσφέρει, ενώ θα εξαρτάσαι πάντα από αυτόν που την κατέχει. Με απλά λόγια η ανάγκη της επιβίωσης θα σε κάνει να είσαι ένας υπάκουος σκλάβος (με την θέληση σου) με αφεντικό αυτόν που κατέχει την Γη . Η ελευθερία σου λοιπόν τελειώνει, όταν χάνεις την κυριότητα χρήσης της γης που σου δόθηκε ως ΔΩΡΟ από τον δημιουργό. Όλα τα υπόλοιπα περί Ελευθερίας είναι άχρηστες θεωρίες και σκουπίδια που φρόντισαν να γεμίσουν το κεφάλι μας από πολύ μικρή ηλικία.
Προκειμένου λοιπόν να σου πάρουν την γη σου αυτό που σκέφτηκαν ήταν κάτι απλό: έπρεπε τον κάθε άνθρωπο χωριστά να τον φορτώσουν με χρέος, και δείτε με τι απλό τρόπο το έκαναν.
Όταν γεννιόμαστε δημιουργείται ένα έγγραφο που λέγεται πιστοποιητικό γέννησης. Με το πιστοποιητικό αυτό έχουν σκαρώσει διάφορα πράγματα στο παρελθόν, τα οποία θα τα αναλύσουμε άλλη φορά. Το όνομά σου εκεί στο πιστοποιητικό γέννησης γράφεται με μικρή γραφή π.χ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος (φανταστικό όνομα). Η εγγραφή αυτή αντιπροσωπεύει εσένα ως φυσικό πρόσωπο. Αυτοί στους οποίους χρωστάς, άλλαξαν την γραφή του ονόματός σου από μικρά σε κεφαλαία και δημιούργησαν για το κάθε όνομα με κεφαλαία γραφή από μία εταιρία - λογαριασμό, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι η εταιρία αυτή είναι πνευματική τους ιδιοκτησία. Η δήλωση αυτή έγινε στους αντιπροσώπους σου, δηλαδή την κυβέρνηση σου, η οποία ενεργώντας αντί εσου δεν σε ενημερώνει,.
Έτσι, το όνομα σου με κεφαλαία γραφή δεν είναι δικό σου. Είναι εταιρία - λογαριασμός, δηλωμένο ως πνευματική ιδιοκτησία άλλου ανθρώπου. Η εταιρία αυτή (δηλαδή το όνομα σου με κεφαλαία γραφή) έχει αριθμό μητρώου (ο αριθμό ταυτότητας σου ) και ΑΦΜ. Και σαν εταιρία πρέπει να φορολογηθεί. Κάθε φορά που εσύ κάνεις χρήση του ονόματος της εταιρίας αυτής, που στην ουσία είναι το όνομά σου με κεφαλαία γραφή, σου επιβάλλεται ποινή – πρόστιμο, και έτσι χωρίς να το ξέρεις, δημιουργείς χρέος στον εαυτό σου. Ό,τι έγγραφα δημιουργείς βάσει της ταυτότητάς σου που είναι με κεφαλαία γραφή, είναι παραβίαση πνευματικής τους ιδιοκτησίας.
Οι κυβερνήσεις κάθε χώρας παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι αυτό, διότι φροντίζουν να δημιουργούν συνθήκες τέτοιες, είτε δια Νόμων είτε δια κανονιστικών πράξεων, υπουργικών αποφάσεων, διοικητικών, δημοτικών πράξεων κλπ, που σε αναγκάζουν να κάνεις χρήση του ονόματος με κεφαλαία γραφή, παραβιάζοντας έτσι την πνευματική ιδιοκτησία τρίτων οι οποίοι σε φορτώνουν με χρέος. Το σύνολο αυτού του χρέους το αποκαλούν δημόσιο χρέος, στην ουσία όμως το χρησιμοποιούν για να σου εξανεμίζουν τα κέρδη από την εκμετάλλευση της διαχείρισης του δημοσίου πλούτου. Δες στην πράξη πως σε χρεώνουν, π.χ. όταν πληρώνεις έναν λογαριασμό της ΔΕΗ. Πρόσεξε τα εξής στοιχεία:
1. Το όνομά σου είναι με κεφαλαία γραφή, άρα κάνεις χρήση της πνευματικής τους ιδιοκτησίας.
2. Ας υποθέσουμε ότι το ποσό που πληρώνεις είναι 500 €.
3. Αν σαρώσεις με το κινητό σου τον τετράγωνο κώδικα QR (στο κάτω μέρος της πίσω σελίδας), θα σου αποκαλυφθούν τα στοιχεία του γραμμωτού κώδικα πληρωμής (bar code), μέσα στα οποία θα δεις το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Χ1000! (Δηλαδή στο παράδειγμά μας 500.000)! Επομένως, αυτό που χρεώνεσαι είναι το «ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» Χ1000! Μάλιστα, μέχρι το τέλος του 2018, κάτω από τον bar code υπήρχαν τα ψηφία που αντιστοιχούσαν σε αυτόν. Ανάμεσα στα ψηφία αυτά φαινόταν το «ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» Χ1000! Επίσης, στο υποσέλιδο της ίδιας σελίδας υπήρχε πάλι το ποσό Χ1000 (π.χ. <500000> ή [500000], ανάλογα με την εταιρία). Από τις αρχές του 2019, επειδή η αλήθεια αποκαλύφθηκε και συζητήθηκε, αφαίρεσαν τον αριθμό του bar code καθώς και τον αριθμό στο υποσέλιδο, για να μην μπορείς να τα δεις! Μπορείς όμως να τα δεις μέσω του τετράγωνου κώδικα QR.
Το έγγραφο που χρησιμοποίησες για να πληρώσεις τα 500€, δηλαδή τον λογαριασμό της ΔΕΗ, είναι το αποδεικτικό στοιχείο ότι έκανες χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας τους και το οποίο φέρει την υπογραφή σου, ώστε να μπορέσουν νόμιμα να τα εισπράξουν . Σήμερα δεν χρειάζεται να υπογράψεις το έντυπο , το κάνουν ηλεκτρονικά γιατί έχεις δώσει την συγκατάθεση της υπογραφής σου με την ηλεκτρονική πληρωμή προς την ΔΕΗ και λοιπούς λογαριασμούς.. Αυτό ισχύει σε όλους τους λογαριασμούς (Εφορία , τράπεζες, ύδρευση, τηλεφωνία, παράβολα κ.λπ.). Εσένα βέβαια αυτό δεν σε παραξενεύει γιατί απλά πληρώνεις μόνο τα 500€. Αγνοείς ότι το υπόλοιπο ποσό θα χρεωθεί σε σένα και θα εισπραχτεί από το γενικό λογαριασμό του ΔΝΤ. Ή φροντίζουν μέσω των Κυβερνήσεων ή χρήση του ονόματος που θα κάνεις (έκδοση αδειών, αιτήσεων, ρυθμίσεων, κλπ) με την ποινή - χρέος που θα σου επιβληθεί, να εξανεμίσει το θετικό αποθεματικό που προκύπτει από την διαχείριση του εθνικού πλούτου που βρίσκεται κάτω από την διαχείριση του ΔΝΤ. Εξισορροπώντας έτσι, τα κεφάλαια έσοδα με την ποινή-χρέος. Ασχέτως πόσο σκληρά θα εργαστείς ή πόσο πλούτο θα δημιουργήσεις θα φροντίζουν πάντα να είσαι χρεωμένος!!!
Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ οι διαχειριστές σου- κυβερνήσεις δεν σου παρουσιάζουν έσοδα από τις εθνικές παραγωγικές πηγές της χώρα σου αλλά σου εμφανίζουν ως έσοδα μόνο τον δανεισμό. Με την μέθοδο αυτή εσένα σου εμφανίζουν ως χρέος αυτά που δανείζονται επίσημα από τα τραπεζικά ιδρύματα.
Το 99% των ανθρώπων δεν γνωρίζουν τι είναι το ΔΝΤ, πιστεύουν ότι το ΔΝΤ είναι ο μπαμπούλας, ο κακός, που όπου πάει σκοτώνει κόσμο, καταστρέφει χώρες, ενώ το μήνυμα που περνούν σε όλους τους ανθρώπους είναι ...μακριά... μείνε όσο γίνεται μακριά από αυτό το τέρας που λέγεται ΔΝΤ. Την πληροφορία αυτή την έχεις πάρει βέβαια από Έγκριτους δημοσιογράφους μέσω της τηλεόρασης!!!
Αντιπαράθεσε τώρα αυτά που σου είπαν για το ΔΝΤ με αυτά που λέει η κοινοπραξία περί της ιδρύσεως του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Παγκόσμιας Τράπεζας με σκοπό την διαχείριση του Παγκόσμιου εμπορίου και όλων των συναλλαγών των μελών τους. Οι συμβάσεις - Κοινοπραξίες αυτές επικυρώθηκαν από την χώρα μας με τον νόμο 766/1945 (ΦΕΚ Α 315/1945) και την μετέπειτα τροποποίησή του με τον Νόμο 1086/1980 (ΦΕΚ Α 256/1980) όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Η Κοινοπραξία αυτή είναι γνωστή ως συνθήκη του Bretton Woods. Στην κοινοπραξία του Bretton Woods το έτος 1945 συμμετείχαν 45 χώρες. Σήμερα συμμετέχουν περίπου 193 χώρες. Τα κράτη αυτά ιδρύουν και αναθέτουν την διαχείριση και την εκμετάλλευση όλων των πόρων τους (λιμάνια, αεροδρόμια, αποθέματα χρυσού, άυλους τίτλους, ορυκτό πλούτο, πολιτιστικό πλούτο, παραγωγικό πλούτο κ.λπ.), δηλαδή οτιδήποτε διαθέτει κάθε χώρα, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.). Από την εκμετάλλευση του κοινού πλούτου της κοινοπραξίας αυτής υπό την αιγίδα του ΔΝΤ, προκύπτουν κέρδη που θα μοιράζονται στους ανθρώπους. Για το άμεσο μοίρασμα των κερδών δημιουργείται ένα σύστημα πληρωμών μέσω των κεντρικών τραπεζών, στις οποίες κεντρικές τράπεζες παραχωρείται ο λογαριασμός των Γενικών Πόρων του ΔΝΤ για άμεση χρήση. Σε κάθε χώρα, για την διευκόλυνση των τρεχουσών συναλλαγών, ως ταμείο καταθέσεων (θεματοφύλακας) ορίζεται η κεντρική της τράπεζα. Όπως ρητά προβλέπεται στην κοινοπραξία αυτή, οι τρέχουσες συναλλαγές στην απλή μορφή τους είναι οι καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων, είτε αυτές αφορούν επενδύσεις για ανάπτυξη πρωτογενών πηγών, είτε οιαδήποτε συναλλαγή εμπορίου, είτε για την κάλυψη δανείων, είτε πληρωμή λογαριασμών, τόκων, δαπάνες διαβιώσεως οικογένειας κ.λπ., χωρίς να τίθεται περιορισμός επί των ποσών, «απεριορίστως» όπως επί λέξει αναφέρεται στην συνθήκη αυτή, προσφέροντας οικονομική ευμάρεια στους ανθρώπους, που είναι και ο βασικός σκοπός της κοινοπραξίας αυτής. Σημειώνεται με έμφαση ότι, η σύμβαση αυτή δεν επιτρέπει σε κανένα μέλος εντός της χώρας του να προβεί σε πράξεις μεροληψίας η παρεμπόδισης των συναλλαγών αυτών. Και πολύ σωστά, διότι θα ήταν αντίθετη στους σκοπούς της ιδρύσεως της κοινοπραξίας αυτής.
Κατά παράβαση όμως της σύμβασης αυτής, μια οργανωμένη εγκληματική συμμορία εντός και έκτος της χώρας, με πρωτοστάτες τις κυβερνήσεις, αποκρύπτουν σκοπίμως τα οφέλη της κοινοπραξίας αυτής, και σήμερα μας δολοφονούν με οικονομικά μέσα.
Όλοι οι νόμοι που έχουν φτιάξει είναι όροι σε συμβάσεις (χωρίς σύμβαση δεν υπάρχει Νόμος) και φτιάχτηκαν για να σε διαχειριστούν ως οικονομικό σκλάβο.
Σήμερα οι άνθρωποι σχεδόν σε όλο τον Πλανήτη παραβιάζουν εν αγνοία τους την πνευματική ιδιοκτησία κάποιων ανθρώπων (επικυρίαρχων) που κρύβονται πίσω από εταιρίες, με συνέπεια όλος ο Πλανήτης να χρεωστάει. Και ενώ όλος ο Πλανήτης χρωστάει, δεν υπάρχει δανειστής, γιατί απλούστατα το χρέος προέρχεται από επιβολή ποινών και προστίμων και όχι από δανεισμό. Όλο το σύστημα χρέους έχει φτιαχτεί και εξελίσσεται παγκοσμίως πάνω στην κεφαλαία γραφή των ονομάτων μας.
Το καλό στην ιστορία αυτή είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τους νόμους, δεν χρειάζεται να γκρεμίσουμε το οικοδόμημα και να φτιάξουμε κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα. Ό,τι έχουν φτιάξει για να μας διαχειρίζονται ως οικονομικό σκλάβο, πολύ εύκολα γίνεται «μπούμερανγκ» για τους ίδιους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να τους μιμηθούμε να κάνουμε ό,τι μας κάνουν.
Δηλαδή:
Εσύ, ατομικά ως μονάδα, κάνε το όνομά σου με κεφαλαία γραφή δική σου πνευματική ιδιοκτησία, γιατί είναι δικό σου όνομα και ταυτίζεται με την ύπαρξή σου και την περιουσία σου, και κανένας στον Πλανήτη δεν θα βρεθεί να μπορεί να αποδείξει το αντίθετο. Και όποιος βρεθεί στο εξής να κάνει χρήση του ονόματος σου με κεφαλαία γραφή χωρίς την συναίνεσή σου, θα του επιβάλεις ποινή για κάθε χρήση, (αφού προηγουμένως τον έχεις ενημερώσει εγγράφως να μην κάνει χρήση, και
του γνωστοποιήσεις μια σύμβαση με πίνακα χρέωσης ανάλογα με την χρήση που θα κάνει),και στη συνέχεια θα πηγαίνεις να εισπράττεις το πρόστιμο, με τον ίδιο τρόπο που το εισπράττουν και αυτοί.
Με το γεγονός και μόνο, ότι μετέτρεψες το όνομα σου με κεφαλαία γραφή σε πνευματική σου ιδιοκτησία, τίναξες το σύστημά τους στον αέρα.
Τα οφέλη σου τεράστια!
Δεν μπορείς καν να διανοηθείς τι σημαίνει αυτό:
α) Πρώτα από όλα σταματάς την δημιουργία χρέους!
β) Κόβεις το οξυγόνο σε αυτούς που σου έχουν πιεί το αίμα τόσα χρόνια!!
γ) Άμεσα αποκτάς ατομικό θετικό αποθεματικό στην τράπεζα της Ελλάδος και στο ΔΝΤ!!!
δ) Το κεφάλαιο αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να σώσεις την περιουσία σου από Τράπεζες, Εφορίες, ξένα φαντς και γενικά από συμβάσεις και χρέη που σε δεσμεύουν!!!!
Αυτοί που αυτοαποκαλούνται επικυρίαρχοι, έχουν στόχο να πάρουν το 80% της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων μέχρι το τέλος του 2022 (ο στόχος επισπεύδεται μέσω κορωνοϊού για το τέλος του 2021). Άλλωστε, και με το 60% της ιδιωτικής περιουσίας, η χώρα τους ανήκει.
Δημιουργούν δικό τους Κράτος!!!
Και αυτό διότι κάθε Έλληνας που έχει ένα ακίνητο, στην πραγματικότητα δεν έχει μόνο αυτό, αλλά έχει πολλά περισσότερα, είναι ταυτόχρονα και δικαιούχος της Ελληνικής κοινής περιουσίας που περικλείεται στα σύνορα της Ελλάδος, δηλαδή βουνά, παραλίες θάλασσες, νησιά, κοινόχρηστοι χώροι, ορυκτός πλούτος, λιμάνια, αεροδρόμια κλπ. Και αυτός είναι ο στόχος τους, παίρνουν την Ελλάδα παίρνοντας την ατομική περιουσία σου, μέσω των πλειστηριασμών. Αν πετύχουν τον στόχο τους μέσω των πλειστηριασμών, την Ελλάδα την ξεχνάμε. Αυτά που κάποιοι σας λένε ότι αν γίνουμε κυβέρνηση με έναν νόμο θα τα πάρουμε πίσω, ξεχάστε το.
Τα συμβόλαια αλλάζουν χέρια μόνο με άλλα Συμβόλαια, και όχι με νόμους.
Μέσα στην προθεσμία που αυτοί έβαλαν, όχι μόνο δεν πρέπει να χάσουμε τις περιουσίες μας, αλλά πρέπει εμείς να τους έχουμε πάρει ότι περιουσιακό στοιχείο έχουν.
Προτεραιότητα όμως τώρα έχει η σωτηρία των ιδιοκτησιών των Ελλήνων από τα «κοράκια» που κάνουν τους πλειστηριασμούς. Γιατί μόνο έτσι σώζεται η Ελλάδα.
Πρακτικά πώς το κάνουμε;
Δημιουργούμε νομικά έγγραφα και ξεχρεώνουμε όπου χρωστάμε, από το αποθεματικό μας στο Δ.Ν.Τ. Αν δεν ξέρετε πως να συντάξετε τέτοια έγγραφα, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., και θα σας βοηθήσουμε μέσα στις δυνατότητες μας.
Όσοι ενδιαφέρεστε και το έχετε μέσα σας να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας, διότι αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας δυσκολεύονται να κατανοήσουν όλα αυτά, πόσο μάλλον να συντάξουν τα απαραίτητα έγγραφα, μπορείτε να δημιουργήσετε πυρήνες πληροφόρησης σε όλη την Ελλάδα χωρίς να δημιουργήσετε κόμματα, αστικές εταιρίες, σωματεία, καταστατικά, κλπ., γιατί όλα αυτά τα διαχειρίζεται το καθεστώς. Συνήθως τέτοια κινήματα δημιουργούνται από αγνές ψυχές, αλλά σύντομα καταλαμβάνεται η διοίκησή τους από καθεστωτικά άτομα.
Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι, απλοί άνθρωποι, που θα μεταδίδουν την πληροφορία ο ένας στον άλλο. Όσοι ενδιαφέρεστε για να μεταλαμπαδεύσετε μια τέτοια πληροφορία και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και νομίζετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε, στείλτε σε αυτό το e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. το τηλέφωνο, το όνομα σας, την πόλη ή τον νομό που μένετε, και κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα (το άμεσα θα έχει να κάνει με την πληθώρα και την σειρά προτεραιότητας των e-mail).
Αν τα παραπάνω σημαίνουν κάτι για σένα, κοινοποίησε την πληροφορία και το παρόν έγγραφο σε όλα τα δίκτυα, παντού εντός και εκτός Ελλάδος, όπου μπορείς. Αυτή δεν είναι μόνο δική σου υπόθεση, είναι Υπόθεση όλων των ανθρώπων του πλανήτη πού πρέπει να μάθουν, πώς οι ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ μας διαχειρίζονται ως οικονομικούς σκλάβους.

Read 2418 times Last modified on Thursday, 18 February 2021 18:10